Vepřové koleno s hrachovou kaší recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

špetka sůl
1 ks cibule
1 lžíce křen
3 ks bobkový list
200 g kořenová zelenina
1 ks vepřové koleno
250 g žlutý hrách
podle potřeby
celý pepř
celé nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Koleno uvaříme doměkka s divokým kořením a kořenovou zeleninou. Přes noc namočíme hrách do vody.

  2. Druhý den vodu z hrachu slijeme a uvaříme v čisté vodě doměkka. Uvařené koleno obereme od kosti, nakrájíme na plátky.

  3. Vepřové koleno urovnáme na talíř, přidáme hrachovou kaši a zeleninu. Bohatě posypeme křenem. Vepřové koleno s hrachovou kaší ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!