Vinigret - ruský salát recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
5 dílů brambory
2 ks cibule
3 díly mrkev
1 hrneček fazole
slunečnicový olej
mletý pepř
jarní cibulka
3 díly červená řepa
2 - 3 ks kyselé okurky
1 hrst kysané zelí

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Na kostičky nakrájená a uvařená červená řepa se smíchá s nakrájenou na kostičky a uvařenou mrkví. Ke směsi přidáme kysané zelí, nadrobno nakrájené okurky a cibulku, popř. i jarní, dále přidáme uvařené fazole (popř. hrášek)

  2. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky, promícháme s olejem, aby se nelepily. Brambory vmícháme do směsi, osolíme a opepříme

  3. Vinigret - ruský salát nejlépe chutná vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!