Vinná klobása na rozmarýnu recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 1 větvička rozmarýn 200 g vinná klobása 50 ml bílé víno 2 lžíce olivový olej čerstvě mletý pepř
Postup Vinná klobása na rozmarýnu
Postup přípravy receptu
-
Klobásu nakrájíme na menší kusy
Rozmarýn opláchneme, kuchyňskou kartou osušíme a nasekáme
Do pánve s troškou oleje vhodíme oloupaný a rozmáčknutý česnek. Po osmažení česnek vyjmeme a vložíme nasekaný rozmarýn s klobásami. Jemně je opepříme. Vinné klobásy ze všech stran osmažíme a podlijeme suchým vínem. Víno necháme vyprchat a klobásy by tímto měly být hotové
Vinnou klobásu na rozmarýnu podáváme s pečeným bramborem, chutná i s čerstvým pečivem.