Vinná klobása na rozmarýnu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 větvička rozmarýn
200 g vinná klobása
50 ml bílé víno
2 lžíce olivový olej
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Klobásu nakrájíme na menší kusy

  2. Rozmarýn opláchneme, kuchyňskou kartou osušíme a nasekáme

  3. Do pánve s troškou oleje vhodíme oloupaný a rozmáčknutý česnek. Po osmažení česnek vyjmeme a vložíme nasekaný rozmarýn s klobásami. Jemně je opepříme. Vinné klobásy ze všech stran osmažíme a podlijeme suchým vínem. Víno necháme vyprchat a klobásy by tímto měly být hotové

  4. Vinnou klobásu na rozmarýnu podáváme s pečeným bramborem, chutná i s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!