Voňavé lišky se slaninou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g slanina 150 g cibule 400 g lišky 2 lžíce olivový olej 1 hrst čerstvá petrželka podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Voňavé lišky se slaninou recept
Postup přípravy receptu
-
Očištěnou a najemno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova v hluboké pánvi s trochou olivového oleje. Přidáme nakrájenou slaninu a po pár minutách přidáme očištěné a nakrájené houby.
Vše velmi zvolna a pomalu restujeme, dokud nebudou houby hotové. Ke konci restování přidáme čerstvě nasekanou petrželku a důkladně promícháme. Voňavé lišky se slaninou ochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Voňavé lišky se slaninou můžeme podávat i jako hlavní chod s bramborovou přílohou.