Závitky z vepřového masa v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
4 lžíce brynza
4 plátky anglická slanina
4 plátky vepřové maso
podle chuti
česnek
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
olej
na ozdobu
čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Pláty vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem.

  2. Na každý plátek vepřového rozložíme plátek slaniny a poklademe lžíci brynzy. Přidáme tenoučké plátky cibule. Závitky svineme, převážeme nití a zabalíme do olejem potřeného alobalu. Alobalové balíčky s vepřovými závitky dáme do pekáčku a následně do vyhřáté trouby.

  3. Závitky z vepřového masa v alobalu pečeme doměkka asi 30 - 40 minut.

  4. Na talíři závitky z vepřového masa dozdobíme snítkou petrželky. Podáváme s různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!