Zeleninový nášup recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 - 2 kapky olej
1 lžička solamyl
2 sklenice voda
2 ks rajče
1 ks pórek
5 ks mrkev
2 ks petržel
libeček
1 kostka masox
mletý pepř
1 lžička kari koření
1 ks červená paprika
1 špetka chilli koření
1 ks žlutá paprika
1 lžíce vegeta (polévkové koření)
italské bylinky
maggi koření
petrželka kadeřavá

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Nahrubo nastrouháme mrkev a petržel, nakrájíme papriku, pórek. Rajče oloupeme a nakrájíme na kostky

  2. Zeleninu dáme na rozehřátou pánev s trochou oleje. Zpola podusíme, přidáme nakrájené bylinky, masox, sůl, česnek, chilli, vegetu, kari koření, pepř a maggi podle chuti. Společně vše podusíme doměkka. Měkký zeleninový nášup zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody

  3. Zeleninový nášup podáváme s vařeným bramborem, rýží nebo těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!