Babiččina česnečka recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- 5 stroužků česnek sůl 0,25 ks celer sádlo 1 ks mrkev 1 ks petržel 100 g salám podravka tvrdý sýr starý chléb
Postup Babiččina česnečka
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Salám nakrájíme na kostičky
Vše osmažíme v hrnci na sádle. Zalijeme vodou, přidáme 3 stroužky prolisovaného česneku a vaříme do změknutí zeleniny. Po uvaření dolijeme vodu do požadovaného množství polévky a opět přivedeme k varu. Česnečku ochutíme solí, podravkou a přidáme zbytek prolisovaného česneku
Na sádle opečeme na kostičky nakrájený starý chléb. Na talíři babiččinu česnečku sypeme strouhaným sýrem a opečeným chlebem. Ihned podáváme.