Babiččino hovězí na zázvoru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
15 dkg máslo
mletý pepř
1 lžíce hladká mouka
20 dkg anglická slanina
60 dkg hovězí zadní
mletý zázvor

Postup přípravy receptu

  1. Zadní hovězí maso necháme vcelku a prošpikujeme klínky anglické slaniny obalené v mletém zázvoru. Maso osolíme, opepříme a poprášíme zázvorem.

  2. Maso opečeme na másle a podusíme pod pokličkou v troubě. Podléváme vývarem. Měkké hovězí vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, orestujeme a přilijeme vývar. Provaříme.

  3. Babiččino hovězí na zázvoru nakrájíme na plátky, přelijeme šťávou a podáváme nejlépe se šťouchanými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!