Bábovka s čokoládou Margot recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 ks vejce 1 balíček prášek do pečiva 1 hrnek cukr krupice 1 balíček vanilkový cukr 2 hrnky polohrubá mouka 1 kelímek smetana ke šlehání 1 ks čokoláda Margot na ozdobu cukr moučka podle potřeby hrubá mouka na vysypání sádlo na vymazání
Postup Bábovka s čokoládou Margot recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem do pěny. Potom přimícháme šlehačku, nastrouhanou čokoládu Margot a polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva.
Připravené těsto vlijeme do sádlem vymazané a hrubou moukou vysypané formy na bábovku. Vložíme do vyhřáté trouby a zvolna pečeme při teplotě 175 °C asi 45 minut.
Upečenou a částečně vychladlou bábovku s čokoládou Margot vyklopíme a posypeme moučkovým cukrem.