Banánový chléb pro domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
150 g cukr
2 ks vejce
2 ks banán
45 ml slunečnicový olej
250 g hladká mouka
0 lžiček jedlá soda
1 lžička kypřící prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

  1. Vkládejte do nádoby ingredience tak, jak jsou psané. Nejdříve olej, vejce, jedlou sodu, rozmačkané banány, cukr, hladkou mouku a nakonec kypřící prášek.

  2. Nastavíme pekárnu na Těsto a nechte míchat asi 5 minut. Pak nastavíme režim Pečení na 50 minut. Pokud po 50 minutách ještě nebude chléb upečen, přidáme 10 - 15 minut.

  3. Nakonec vyjměte nádobu z pekárny a necháme 10 minut chladnout. Vyjmeme chléb a necháme ho odpočívat na mřížce.

  4. Banánový chléb pro domácí pekárny podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!