Banánový chléb pro domácí pekárny recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 150 g cukr 2 ks vejce 2 ks banán 45 ml slunečnicový olej 250 g hladká mouka 0 lžiček jedlá soda 1 lžička kypřící prášek do pečiva
Postup Banánový chléb pro domácí pekárny recept
Postup přípravy receptu
-
Vkládejte do nádoby ingredience tak, jak jsou psané. Nejdříve olej, vejce, jedlou sodu, rozmačkané banány, cukr, hladkou mouku a nakonec kypřící prášek.
Nastavíme pekárnu na Těsto a nechte míchat asi 5 minut. Pak nastavíme režim Pečení na 50 minut. Pokud po 50 minutách ještě nebude chléb upečen, přidáme 10 - 15 minut.
Nakonec vyjměte nádobu z pekárny a necháme 10 minut chladnout. Vyjmeme chléb a necháme ho odpočívat na mřížce.
Banánový chléb pro domácí pekárny podáváme podle chuti.