Barevná asijská pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 lžička olej
30 g čerstvý zázvor
5 lžic sójová omáčka
3-4 ks naťová cibulka
2 lžíce nesolené arašídy
300 g mražená zeleninová směs
200 g libové hovězí maso
60 g celozrnná rýže
podle chuti
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme, promícháme se sojovou omáčkou (3 lžíce) a necháme marinovat.

  2. Rýži uvaříme podle návodu na obalu doměkka. Zeleninovou směs krátce povaříme ve vroucí vodě.

  3. Česnek, zázvor a cibulky očistíme a nasekáme.

  4. Na oleji opečeme nejprve maso, stačí tak 3 minuty. Pak přidáme zázvor, česnek, cibulku a nesolené arašídy. Dalších zhruba 5 minut opékáme.

  5. Nakonec masovo-zeleninovou směs promícháme s rýží, ochutíme zbylou sojovou omáčkou, solí a pepřem.

  6. Barevnou asijskou pánev podáváme ihned po přípravě jako oběd nebo večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!