Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

10 listů bazalka
0,25 šálků červené víno
1 balíček Barilla Spaghetti č. 5
500 g italská klobása Salsiccia
0,25 lžiček pálivá červená chilli paprika
0,5 šálků nastrouhaný sýr Parmigiano Reggiano
1 ks Barilla Basilico - rajčatová omáčka s bazalkou

Postup přípravy receptu

  1. Velký hrnec naplňte vodou a přiveďte k varu. Na velké pánvi orestujte italskou klobásku Salsiccia spolu s pálivou chilli paprikou na středně velkém plameni, části klobásky od sebe oddělujte pomocí dřevěné lžíce

  2. Snižte teplotu, přidejte víno a pomalu vařte 2 - 3 minuty. Přidejte rajčatovou omáčku s bazalkou nakrájenou na proužky a duste po dobu 5 minut

  3. Špagety uvařte podle návodu. Po scezení ihned přidejte horké špagety do omáčky a dobře promíchejte. Přidejte sýr Parmigiano a nakrájenou bazalku, na pánvi vše lehce proházejte

  4. Na závěr špagety naservírujte na talíř nebo do misky a podávejte

  5. Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii

  6. Pro více informací navštivte www.barilla.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!