Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 10 listů bazalka 0,25 šálků červené víno 1 balíček Barilla Spaghetti č. 5 500 g italská klobása Salsiccia 0,25 lžiček pálivá červená chilli paprika 0,5 šálků nastrouhaný sýr Parmigiano Reggiano 1 ks Barilla Basilico - rajčatová omáčka s bazalkou
Postup Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou
Postup přípravy receptu
-
Velký hrnec naplňte vodou a přiveďte k varu. Na velké pánvi orestujte italskou klobásku Salsiccia spolu s pálivou chilli paprikou na středně velkém plameni, části klobásky od sebe oddělujte pomocí dřevěné lžíce
Snižte teplotu, přidejte víno a pomalu vařte 2 - 3 minuty. Přidejte rajčatovou omáčku s bazalkou nakrájenou na proužky a duste po dobu 5 minut
Špagety uvařte podle návodu. Po scezení ihned přidejte horké špagety do omáčky a dobře promíchejte. Přidejte sýr Parmigiano a nakrájenou bazalku, na pánvi vše lehce proházejte
Na závěr špagety naservírujte na talíř nebo do misky a podávejte
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii
Pro více informací navštivte www.barilla.cz