Biftek s fazolovými lusky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
máslo
400 g brambory
150 g špek
400 g hovězí zadní
300 g fazolové lusky

Postup přípravy receptu

  1. Maso dlaní upravíme na požadovanou velikost, opepříme čerstvě umletým a trochou barevného pepře a necháme v lednici chvilku odpočinout

  2. Nakrájíme si špek na menší kousky. Fazolové lusky propláchneme horkou vodou a dáme chvíli povařit. Na pánvi dáme smažit špíček, po chvilce přidáme fazolky a restujeme. Na grilovací pánvi na trošce oleje zprudka osmahneme maso do požadovaného stupně propečení.Do výpeku dáme trošku másla

  3. Biftek s fazolovými lusky dáme na nahřátý talíř a přelijeme máslem. a následně jím polijeme maso na talíři. Podáváme například s opečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!