Bramboračka s čerstvými hříbky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 špetka sůl 3-4 ks vejce 3-4 ks brambory 1 hrst majoránka 2 kostky masox 0.5 balíčku mražená zelenina 3-4 ks čerstvé hřiby podle potřeby hotová jíška
Postup Bramboračka s čerstvými hříbky recept
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Hříbky očistíme a také nakrájíme.
Uděláme vývar ze dvou masoxů. Přidáme brambory a osolíme. Až jsou brambory napůl měkké, přidáme zeleninu (polévková mražená směs), ale můžeme použít i zeleninu čerstvou. Vhodíme pokrájené hříbky a necháme vařit. Když je vše měkké, zahustíme jíškou a přidáme rozmíchané vejce.
Do hotové bramboračky s čerstvými hříbky přidáme menší hrst majoránky a podáváme.