Bramborák Rodeo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks paprika
3 ks cibule
1 ks pórek
100 g niva
1 ks chilli paprička
150 g žampiony
500 g kuřecí maso
100 g tvrdý sýr
2 lžíce pikantní kečup
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Bramboráky si upečeme podle své chuti. Cibuli nakrájíme nadrobno, kuřecí maso na nudličky, menší pórek na kolečka, žampiony na plátky a papriku na proužky. Nivu a tvrdý sýr nastrouháme.

  2. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso, chilli papričku, podle chuti osolíme, opepříme a opečeme. Vmícháme nakrájenou papriku, pórek a žampiony. Dusíme do měkka a podle potřeby podlijeme troškou vody. Nakonec vmícháme kečup, nastrouhanou nivu a prohřejeme.

  3. Horký bramborák dáme na talíř navršíme směs, posypeme strouhaným sýrem a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!