Bramborové noky gnocchi s lečem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
2 lžíce sójová omáčka
chilli koření
500 g kuřecí maso
mletý černý pepř
1 lžička papriková vegeta
1 sklenice zeleninové lečo
2 balíčky bramborové noky - gnocchi

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na nudličky. Osmažíme zprudka na rozpáleném oleji. Smažíme asi 5 minut. Kuřecí nudličky posypeme paprikovou vegetou a opepříme

  2. Šťávu z leča scedíme, zeleninu bez šťávy přimícháme k osmaženému masu

  3. Ochutíme dvěma lžícemi sójové omáčky a krátce s kuřecím masem podusíme

  4. Bramborové noky dáme vařit do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud noky nevyplavou na povrch, asi 3 minuty. Uvařené noky rozdělíme na talíře a nandáme na ně směs kuřecího masa s lečem

  5. Bramborové noky (gnocchi) s lečem zdobíme čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!