Bůčková pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

hořčice
chilli
1 lžíce ovesné vločky
250 g pečený bůček

Postup přípravy receptu

  1. Na recept budeme potřebovat pečený bůček, ten nejlépe chutná, když se upeče na česneku a cibuli. Ovesné vločky předem namočíme do vody

  2. Pečený bůček nakrájíme na kousky a rozmixujeme společně s ovesnými vločkami, hořčicí a trochou chilli

  3. Bůčková pomazánka nejlépe chutná na krajíci čerstvého chleba. Hodí se na svačinu, večeři, ale i jako pohoštění

  4. Poznámka: Bůčkovou pomazánku kořeníme s velkým citem a hlavně podle chuti

  5. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!