Červený salát recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

1/2 lžičky sůl
1 lžíce ocet
2 ks rajče
3 ks ředkvička
chilli
1 ks jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Větší ředkvičky očistíme, přepůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Jarní cibulku opláchneme a nakrájíme na kolečka. Rajčata přepůlíme, vyřízneme "bubáka" a nakrájíme na kostičky

  2. Připravenou zeleninu v misce promícháme, podle chuti osolíme a přelijeme octem. Kdo má raději pikantnější saláty, může přidat chilli (přidávám čerstvě mletá zrníčka - 2x otočím mlýnkem)

  3. Červený salát rozdělíme do misek a necháme v chladničce asi 15 minut "rozležet".


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!