Chilli po česku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 ks paprika
majoránka
bazalka
2 konzervy krájená rajčata
1 kg hovězí maso
mletý černý pepř
1 ks sušená feferonka
2 konzervy fazole ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na nudličky. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky.

  2. Nakrájené hovězí maso osmahneme na oleji a dusíme do poloměkka, pak přidáme nakrájenou papriku a konzervovaná rajčata. Přidáme bazalku, majoránku, pepř, sůl, 1 sušenou feferonku a dusíme, až je maso měkké. Pak přidáme fazole v konzervě a chilli po česku již jen chvíli povaříme.

  3. Chilli po česku podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!