Čínská nudlová pánev recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce olej 4 ks vejce 2 ks pórek 200 g mrkev 250 g žampiony 1 lžíce citronová šťáva sójová omáčka 400 g čínské nudle 2 šálky sterilované sójové výhonky
Postup Čínská nudlová pánev recept
Postup přípravy receptu
-
Nudle uvaříme podle návodu na obalu.
Očistíme houby, rozkrojíme je na polovinu a pokapeme citronovou šťávou. Pórek nakrájíme na 1 centimetr silná kolečka. Mrkev nakrájíme na tenké proužky.
Ve velké pánvi nebo na pánvi wok zahřejeme 3 lžíce oleje. Pórek, mrkev a výhonky opékáme za stálého míchání 10 minut a okořeníme sójovou omáčkou. Přidáme nudle a necháme prohřát. Čínská nudlová pánev je nejlepší teplá.
Na zbývajícím oleji usmažíme volská oka a na talířích jimi nudle ozdobíme.