Čínská nudlová pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
4 ks vejce
2 ks pórek
200 g mrkev
250 g žampiony
1 lžíce citronová šťáva
sójová omáčka
400 g čínské nudle
2 šálky sterilované sójové výhonky

Postup přípravy receptu

  1. Nudle uvaříme podle návodu na obalu.

  2. Očistíme houby, rozkrojíme je na polovinu a pokapeme citronovou šťávou. Pórek nakrájíme na 1 centimetr silná kolečka. Mrkev nakrájíme na tenké proužky.

  3. Ve velké pánvi nebo na pánvi wok zahřejeme 3 lžíce oleje. Pórek, mrkev a výhonky opékáme za stálého míchání 10 minut a okořeníme sójovou omáčkou. Přidáme nudle a necháme prohřát. Čínská nudlová pánev je nejlepší teplá.

  4. Na zbývajícím oleji usmažíme volská oka a na talířích jimi nudle ozdobíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!