Cizrnová polévka s vepřovým masem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - sůl 1 l vývar 1 ks cuketa 2 ks pórek - - pepř mletý 300 g maso vepřové - - olej olivový - - list bobkový - - protlak rajčatový 200 g listy špenátové 600 g rajčata sterilovaná - - parmazán 400 g cizrna konzervovaná
Postup Cizrnová polévka s vepřovým masem recept
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené vepřové maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Pak přidáme rozetřený česnek, konzervovaná rajčata, protlak, bobkový list, cizrnu bez nálevu a přilijeme vývar. Uvedeme do varu a necháme na mírném ohni vařit asi 2 minuty. Polévku osolíme, opepříme a odstraníme bobkový list. Před podáváním posypeme polévku parmazánem.