Ďábelské klobásky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
1 ks větší cibule
12 plátků anglická slanina
1 lžička chilli koření
500 g točený salám
1 ks větší paprika

Postup přípravy receptu

  1. Točený salám oloupeme a rozkrájíme na 4 díly. Slaninu si nakrájíme na plátky, cibuli na měsíčky a papriku, je jedno jaké barvy - záleží na chuti, na tenké proužky.

  2. V každém kusu salámu uděláme 3 podélné zářezy tak, aby byly od sebe všechny 3 vzdáleny přibližně stejně. Do každého zářezu vložíme plátek slaniny, proužek papriky a pár měsíčků cibule.

  3. V misce si smícháme olej s chilli kořením a touto směsí každou klobásku potřeme. Klobásky zabalíme do alobalu a dáme grilovat přibližně na 15 minut. Po celou dobu klobásky obracíme.

  4. Jakmile je hotovo, ďábelské klobásky naservírujeme na talíř a podáváme s chlebem, křenem a hořčicí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!