Dezert ze sušenek Albert recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 200 g máslo 1 lžíce rum 0.3 l mléko 100 g cukr moučka 1 balíček vanilkový pudinkový prášek 1 balíček sušenky Albert na ozdobu 1 plechovka kompotované meruňky
Postup Dezert ze sušenek Albert recept
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme pudink podle návodu na obalu s polovinou cukru (50 g). Uvařený pudink necháme vychladnout.
Změklé máslo ušleháme se zbytkem cukru na pěnu, za stálého míchání přidáme po lžících zchladlý vlažný pudink a nakonec ochutíme rumem.
Sušenky potřeme hustým studeným krémem, slepíme je po dvou, potřeme povrch koleček a na každé položíme půlku kompotované meruňky a pomocí cukrářského sáčku ozdobíme okolo meruňky krémem.
Dezert ze sušenek Albert si můžeme připravit třeba na narozeninovou oslavu.