Dezert ze sušenek Albert recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

200 g máslo
1 lžíce rum
0.3 l mléko
100 g cukr moučka
1 balíček vanilkový pudinkový prášek
1 balíček sušenky Albert
na ozdobu
1 plechovka kompotované meruňky

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme pudink podle návodu na obalu s polovinou cukru (50 g). Uvařený pudink necháme vychladnout.

  2. Změklé máslo ušleháme se zbytkem cukru na pěnu, za stálého míchání přidáme po lžících zchladlý vlažný pudink a nakonec ochutíme rumem.

  3. Sušenky potřeme hustým studeným krémem, slepíme je po dvou, potřeme povrch koleček a na každé položíme půlku kompotované meruňky a pomocí cukrářského sáčku ozdobíme okolo meruňky krémem.

  4. Dezert ze sušenek Albert si můžeme připravit třeba na narozeninovou oslavu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!