Dobrá hovězí polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
1 ks cibule
2 l voda
1 ks pórek
2 ks mrkev
3 lžíce těstoviny
3 kuličky nové koření
4 kuličky celý pepř
2 kostky hovězí bujon
1 kg hovězí přední maso
35 dkg morková kost
1 ks kořenová petržel

Postup přípravy receptu

  1. Maso důkladně omyjeme, osušíme. Zeleninu nakrájíme a vložíme do hrnce se studenou vodou.

  2. Omyté maso a kost vložíme do hrnce se zeleninou přidáme kuličky pepře a nového koření. Osolíme, vaříme na mírném plameni,aby se polívka nezakalila.

  3. Po změknutí maso vyjmeme, pokrájíme na kostičky, vývar přecedíme, zeleninu nakrájíme nadrobno.

  4. Maso vrátíme do vývaru přidáme kostky bujonu chvilku povaříme

  5. Hovězí polévku při podávání podle chuti dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!