Domácí kremrole z listového těsta recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

250 g cukr
3 ks bílek
2 lžíce cukr moučka
1 balíček listové těsto

Postup přípravy receptu

  1. Z listového těsta vyválíme tenké placky, ze kterých nakrájíme cca 2 cm široké a 20 cm dlouhé pruhy. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají

  2. Kremrole pečeme v troubě na 180 - 200 °C dozlatova

  3. Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh

  4. Bílkovým sněhem upečené kremrole plníme pomocí cukrářského pytlíku z obou stran

  5. Takto připravené domácí kremrole z listového těsta pocukrujeme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!