Dušený kapr s pórkem a kukuřicí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 ks pórek
2 lžíce arašídy
1 lžíce sójová omáčka
10 dkg mražená kukuřice
0 lžic worchesterová omáčka
80 dkg kapří filé
podle chuti
sůl
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolíme a necháme chvíli odležet. Pórek nakrájíme na kolečka, smícháme s plátky česneku, kukuřicí a arašídy. Do této směsi přidáme sójovou omáčku, worchesterovou omáčkou a promícháme.

  2. Připravíme 4 čtverce pečícího papíru. Směs rozdělíme na připravené papíry, na kopeček zeleniny položíme porci kapra a nahoru máslo. Rohy papíru stáhneme k sobě a svážeme provázkem. Připravené balíčky vaříme 20 minut v páře.

  3. Dušeného kapra s pórkem a kukuřicí podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!