Dvoubarevný pudinkový pohár recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

krém
30 g máslo
500 ml mléko
20 g cukr krupice
2 lžičky vanilkový cukr
20 g vanilkový pudinkový prášek
20 g jahodový pudinkový prášek
na ozdobu
šlehačka
jahody

Postup přípravy receptu

  1. V mléce (250 ml) uvaříme vanilkový pudink a necháme jej vychladnout. Změklé máslo našleháme s vanilkovým cukrem, postupně přidáváme pudink, našleháme a případně přisladíme. Vanilkový krém uložíme na hodinu do chladničky.

  2. Stejně připravíme i jahodový krém, postupujeme jako u vanilkového krému. Jahodový krém také uložíme na hodinu do chladničky. Oběma krémy potom střídavě naplníme poháry.

  3. Dvoubarevný pudinkový pohár ozdobíme jahodami se šlehačkou a podáváme jako výborný dezert.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!