Farfalle se zelím a kari recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
200 g cibule
1 dl smetana
500 g farfalle
mletý pepř
kari koření
1 kg hlávkové zelí
kořenící směs

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Farfalle uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente

  2. Na pánvi rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Okořeníme ji trochou kari a přisypeme nakrájené zelí. Promícháme, ochutíme kořenící směsí a krátce podusíme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou

  3. Uvařené farfalle slijeme a opatrně promícháme se zelnou směsí

  4. Farfalle se zelím a kari ihned podáváme

  5. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!