Farmářská bramboračka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - sůl - - petrželka 3 ks brambory 1 ks cibule - - kmín sádlo 1 l voda - - pepř mletý 100 g zelenina kořenová 40 g houby sušené - - koření polévkové - - libeček 150 g krupky
Postup Farmářská bramboračka recept
Postup přípravy receptu
-
Krupky propláchneme vroucí vodou, necháme okapat a osmahneme na sádle. Zalijeme je vodou, promícháme a uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostky nakrájené brambory, kořenovou zeleninu, namočené houby, plátky cibule, nakrájený libeček, kmín, sůl a vaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme česnekem, polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou. Podáváme s čerstvým chlebem jako samostatný pokrm.