Fazolové lusky s hruškou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
- - máslo
1 ks brambory
- - majoránka
1 ks cibule
100 ml smetana
- - pepř mletý
2 ks žloutky
250 ml vývar zeleninový
300 g lusky fazolové
1 ks hruška

Postup přípravy receptu

  1. Nadrobno si nakrájíme cibulku, kterou osmažíme na másle, přidáme k ní lusky, hrušku a bramboru nakrájenou na kostky a zalijeme trochou vývaru, zbytek si necháme na potom. Po 15 min. dušení okořeníme vše majoránkou a pepřem a zalijeme zbytkem vývaru, necháme 5 minut povařit a přidáme smetanu smíchanou se žloutky a povaříme až se všechna voda vypaří. Podáváme s chlebem a s vajíčky natvrdo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!