Fazolové lusky s hruškou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - sůl - - máslo 1 ks brambory - - majoránka 1 ks cibule 100 ml smetana - - pepř mletý 2 ks žloutky 250 ml vývar zeleninový 300 g lusky fazolové 1 ks hruška
Postup Fazolové lusky s hruškou recept
Postup přípravy receptu
-
Nadrobno si nakrájíme cibulku, kterou osmažíme na másle, přidáme k ní lusky, hrušku a bramboru nakrájenou na kostky a zalijeme trochou vývaru, zbytek si necháme na potom. Po 15 min. dušení okořeníme vše majoránkou a pepřem a zalijeme zbytkem vývaru, necháme 5 minut povařit a přidáme smetanu smíchanou se žloutky a povaříme až se všechna voda vypaří. Podáváme s chlebem a s vajíčky natvrdo.