Filé od švagrové recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 100 g máslo 4 ks rajčata 6 ks žampiony 1 dl bílé víno 50 g zelené olivy 2 lžíce pikantní kečup 500 g rybí maso podle chuti sůl na ozdobu 1-2 lžíce čerstvá petrželka
Postup Filé od švagrové recept
Postup přípravy receptu
-
Rozpustíme máslo, přidáme na nudličky nakrájený česnek, mírně osolenou rybu a zalijeme vínem.
Podušenou rybu vyndáme, do šťávy přidáme na nudličky nakrájené oloupané žampiony, kečup, vypeckované zelené olivy a nakrájená oloupaná rajčata bez zrníček. Směs podle chuti osolíme a ještě krátce podusíme. Porce ryby dáme zpět
a už jenom prohřejeme.
Porce na talíři přelijeme šťávou a posypeme krájenou zelenou petrželkou. Filé od švagrové podáváme s bramborem.