Filé od švagrové recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
100 g máslo
4 ks rajčata
6 ks žampiony
1 dl bílé víno
50 g zelené olivy
2 lžíce pikantní kečup
500 g rybí maso
podle chuti
sůl
na ozdobu
1-2 lžíce čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme máslo, přidáme na nudličky nakrájený česnek, mírně osolenou rybu a zalijeme vínem.

  2. Podušenou rybu vyndáme, do šťávy přidáme na nudličky nakrájené oloupané žampiony, kečup, vypeckované zelené olivy a nakrájená oloupaná rajčata bez zrníček. Směs podle chuti osolíme a ještě krátce podusíme. Porce ryby dáme zpět

  3. a už jenom prohřejeme.

  4. Porce na talíři přelijeme šťávou a posypeme krájenou zelenou petrželkou. Filé od švagrové podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!