Francouzský salát z ředkviček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

12 ks ředkvičky
1 hlávka listový salát
6 ks topinka
podle chuti
2 stroužky česnek
sůl
olivový olej
plnotučná hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si dáme 1 lžíci hořčice, trochu oleje a špetku soli, vše rozmícháme vařečkou. Přidáme prolisovaný česnek. Opláchneme salát a nakrájíme na menší kousky.

  2. Opečeme topinky na oleji nebo v toastovači a nakrájíme na obdélníčky.

  3. Salát dáme do misky s rozmíchanými ingrediencemi a zamícháme. Přidáme topinky a nakonec přidáme jako ozdobu kousky ředkviček nakrájené na libovolné tvary.

  4. Uvedené množství ingrediencí je na 3 porce francouzského salátu z ředkviček.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!