Grilovaný filet z tresky s chřestem a pomerančovým bramborem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g brambory
100 g chřest
150 g čerstvá treska
podle chuti
sůl
tymián
mletý černý pepř
podle potřeby
máslo
pomerančová kůra

Postup přípravy receptu

  1. Rybu nejprve očistíme. Zelený a bílý chřest také očistíme a blanšírujeme. Brambory oloupeme a uvaříme.

  2. Chřest orestujeme na másle se špetkou soli a rybu ogrilujeme.

  3. Na závěr z předem uvařených brambory uděláme brambory mačkané. Nakonec přidáme k bramborám pečlivě očištěnou nakrájenou pomerančovou kůru.

  4. Grilovaný filet z tresky podáváme s chřestem a pomerančovým bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!