Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
4 - 6 ks mrkev
1 hrst koriandr
koření
olivový olej
2 ks kuřecí prsa
mletý pepř
2 ks vařená červená řepa

Postup přípravy receptu

  1. Před přípravou si naložíme kuřecí steaky. Dělám to vždy hned, když maso přinesu domů. Omyji ho, očistím a naložím. Tím mi v lednici vydrží v pohodě a maso se nezkazí. Maso nakládám jen do oleje a grilovacího koření nebo do jogurtu a soli, pokud chci maso křehčí

  2. Příprava jídla jde ráz na ráz. Nakrájíme si mrkev, řepu, osolíme, opepříme, přidáme olej a koriandr a lehce promícháme

  3. Pustíme se do grilování masa - pěkně dozlatova. Jakmile máme hotovo, okamžitě servírujeme. Grilovaný kuřecí steak na salátu z mrkve, řepy a koriandru chutná opravdu skvěle!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!