Hermelín plněný houbami recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
vejce
strouhanka
200 g houby
4 ks hermelín
hladká mouka
olej na smažení
mletý kmín
čerstvě mletý pepř
1 lžíce Rama Culinesse

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené houby podusíme na ramě. Přidáme kmín, mletý pepř a osolíme. Směs necháme vychladnout

  2. Hermelíny překrojíme a vždy mezi dva plátky vložíme vychladlé houby. Hermelíny obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Je lepší obalit 2x. Připravené hermelíny vložíme na 15 až 30 minut do mrazáku. Potom usmažíme v rozpáleném oleji

  3. Hermelín plněný houbami podáváme s brambory v různé úpravě, tatarskou omáčkou a čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!