Horký tropický punč recept

Apetit Recepty nápoje

Suroviny na recept

50 g cukr
rum
1 l voda
300 ml pomerančový džus
2 lžíce rooibos
300 ml jablečný džus
300 ml ananasový džus

Postup přípravy receptu

  1. 1 litr vody přivedeme k varu, rooibos zalijeme a necháme louhovat. Po 5 minutách jej scedíme do větší nádoby. Přidáme ovocné šťávy, vše osladíme a pomalu zahříváme, dokud se cukr nerozpustí

  2. Hotový horký tropický punč podáváme ve sklenicích ozdobených cukrovou krustou. Pro alkoholickou variantu nápoje je ideální použít tmavý rum, který dávkujeme přímo do sklenic v množství cca 20 ml na 1 porci

  3. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!