Hovězí maso na medu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
1 ks cibule
4 misky med
mletý pepř
1 lžička mletá paprika
4 plátky hovězí maso
podle potřeby
vývar
hotová jíška

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso naklepeme, do mističky dáme med, sůl, pepř, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a mletou papriku. Zamícháme a pláty masa směsí potřeme. Necháme 20 minut odležet.

  2. Hovězí plátky opečeme na pánvi z každé strany. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Až je maso měkké, tak ho vytáhneme a šťávu zahustíme, popřípadě dochutíme.

  3. Hovězí maso na medu podáváme s bramborovou kaší nebo rýží. Já ještě přidávám i salát z hlávkového zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!