Hovězí na víně recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

bobkový list
nové koření
1 dl červené víno
hladká mouka
sůl a pepř
2 ks kyselá okurka
drcený tymián
1 ks cibule krájená nadrobno
500 dkg hovězí kližka
2 ks pikantní klobása

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu rozškvaříme, přidáme cibuli a osmažíme. Přidáme maso nakrájené na kousky, koření a osmahneme

  2. Směs podlijeme vodou a dusíme do měkka. Šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a osmahneme, poté podlijeme vínem, vodou a přidáme kyselou okurku a klobásu nakrájenou na půl kolečka

  3. U nás dáváme k hovězímu na víně jako přílohu nudle.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!