Hovězí z remosky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 dkg máslo
2 ks menší cibule
1 lžíce hladká mouka
20 dkg šunkový salám
0.5 lžíce mletá sladká paprika
0.5 kg zadní hovězí maso
podle chuti
sůl
papriková vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Špalíček masa prošpikujeme hranolky salámu, osolíme a celý špalíček obalíme ve sladké červené paprice.

  2. Maso dáme do remosky, obložíme plátky cibule, kostičkami zbylého salámu, přidáme kousky másla, podlijeme vodou a pečeme. Měkké maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Šťávu zaprášíme moukou, podle potřeby trochu zředíme vodou a povaříme.

  3. Hovězí z remosky dochutíme paprikovou vegetou a přidáme máslo. Naporcované maso vrátíme zpět a jenom prohřejeme.

  4. Hovězí z remosky podáváme s bramborovým knedlíkem a dušeným špenátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!