Jablka s nivou 2 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 lžička sůl
1 ks cibule
2 lžíce maggi
1 lžička prolisovaný česnek
0.5 kg vepřová kýta
0.5 lžičky mletý cukr
2 lžičky bramborová moučka
3 lžičky worcestr

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Přimícháme ostatní ingredience.

  2. Masovou ochucenou směs dáme do sklenice a necháme 3 dny v lednici uležet.

  3. Poté stačí švan-žužu osmažit na oleji. Bude stačit asi 5 minut po obou stranách.

  4. Vepřové švan-žužu podáváme s rýží nebo čerstvým chlebem


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!