Jahodová buchta recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

3 ks vejce
160 g máslo
0,25 balíčků prášek do pečiva
jahody
160 g cukr moučka
cukr moučka
160 g polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky smícháme s cukrem a přilijeme rozpuštěné vlažné máslo. Dál přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh ušlehaný ze tří bílků

  2. Na plech si dáme pečící papír nebo vymažeme plech tukem a vysypeme moukou. Těsto vlijeme na plech a na těsto rozložíme jahody

  3. Jahodovou buchtu dáme péct do trouby při 150 °C asi 30 minut

  4. Jahodovou buchtu po vychladnutí na talíři pocukrujeme, nakrájíme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!