Jarní tvaroh s řeřichou recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- sůl 9 ks ředkvička mletý černý pepř 200 g tučný měkký tvaroh 3 ks vetší kyselé okurky 2 lžíce čerstvá usekaná řeřicha
Postup Jarní tvaroh s řeřichou
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky omyjeme, osušíme a dva kusy odložíme stranou na ozdobu. Ostatní nakrájíme na kostičky. Okurky necháme okapat a nakrájíme na jemné kostičky
Měkký tvaroh vyšleháme a promícháme s okurkami a ředkvičkami. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme usekanou řeřichu a necháme rozležet v chladu
Jarní tvaroh s řeřichou podáváme na toastovém chlebu a zdobíme na plátky nakrájenou ředkvičkou. Výborně chutná i s pečenými brambory.