Jarní tvaroh s řeřichou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
9 ks ředkvička
mletý černý pepř
200 g tučný měkký tvaroh
3 ks vetší kyselé okurky
2 lžíce čerstvá usekaná řeřicha

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky omyjeme, osušíme a dva kusy odložíme stranou na ozdobu. Ostatní nakrájíme na kostičky. Okurky necháme okapat a nakrájíme na jemné kostičky

  2. Měkký tvaroh vyšleháme a promícháme s okurkami a ředkvičkami. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme usekanou řeřichu a necháme rozležet v chladu

  3. Jarní tvaroh s řeřichou podáváme na toastovém chlebu a zdobíme na plátky nakrájenou ředkvičkou. Výborně chutná i s pečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!