Játra v alobalu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
1 ks cibule
280 g kečup
500 g vepřová játra

Postup přípravy receptu

  1. Rozpálíme si troubu na 200 °C. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky

  2. Na čtverce alobalu rozetřeme polovinu másla, položíme na něj připravená játra (z tohoto množství jsou tři porce). Poklademe cibulí a zalijeme velkou vrstvou kečupu. Navrch ještě položíme tenký plátek másla a celé to zabalíme do psaníčka, které vložíme na plech a dáme péct do trouby na 25 minut

  3. Ideální přílohou jsou hranolky, které můžeme péct současně s játry na jednom plechu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!