Játrové chuťovky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks velká cibule
50 dkg vepřová játra
1 ks vepřová blána
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Asi 1/2 kg vepřových jater nakrájíme na malé kousky. Na čtverečky nakrájíme vnitřní vepřovou blánu, na každý čtvereček dáme kousek jater, posypeme drobně nakrájenou cibulí a dobře zabalíme.

  2. Játrové chuťovky naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do středně teplé trouby pozvolna péct, musí se to hlídat, aby se to nepřipeklo. Jinak by játra byla hořká. Po upečení osolíme.

  3. Játrové chuťovky podáváme s chlebem a zapíjíme pivem, tak chutnají nejlépe.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!