Játrový kebab recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 8 plátků slanina 45 g máslo 1 lžíce rozmarýn 2 ks klobása 1 lžíce kremžská hořčice 125 g kuřecí játra podle chuti česnek sůl mletý pepř na ozdobu petrželka
Postup Játrový kebab recept
Postup přípravy receptu
-
Játra nakrájíme na kousky o velikosti sousta. Klobásy nakrájíme na kolečka. Játra obalíme v kouscích slaniny a napichujeme je na jehlu střídavě s klobásou.
Mezitím mírně rozehřejeme máslo, vmícháme utřený česnek, rozmarýn a hořčici.
Polovinu ochuceného másla natřeme na kebaby a opékáme asi 5 minut z každé strany. Až poté játrové kebaby osolíme a opepříme.
Játrový kebab při podávání ozdobíme zbylým hořčicovým máslem, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory. Pokrm dozdobíme petrželkou.