Jemný špenát recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
1 ks vejce
5 lžic mléko
1 ks cibule
masox
olej na smažení
2 balíčky mražený špenát

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli s česnekem oloupeme a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a česnek prolisujeme

  2. Nejprve nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, potom přidáme špenáty a necháme pozvolna povolit. Provaříme, přidáme prolisovaný česnek, sůl, kousek masoxu (nemusíme dávat) a necháme chvíli vařit. Přidáme mléko, rozkvedlané vejce a rozmixujeme. Podle potřeby můžeme špenát zahustit

  3. Jemný špenát podáváme s knedlíky nebo vařenými brambory s vařeným vejcem či volským okem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!