Játrový knedlík recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 palička česnek
3 ks vejce
1 lžíce sádlo
4 ks rohlík
200 g drůbeží játra
podle chuti
sůl
majoránka
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme na kostky a přidáme nahrubo nakrájená syrová játra, vejce, velkou lžíci sádla, prolisovaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Promícháme a hmotu napěchujeme do menšího tlačenkového střeva. Pořádně zavážeme.

  2. Válečky vložíme do vařící osolené vody a vaříme 20 - 40 minut (podle tloušťky).

  3. Uvařený játrový knedlík nakrájíme na kolečka a ještě teplý podáváme se zelím a masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!