Jednoduchá tatarská omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce petrželka
1 lžíce kapary
1 lžíce šalotka
50 g zakysaná smetana
1 lžíce sterilované okurky
1 lžíce dijonská hořčice
50 g bílý nízkotučný jogurt
150 g domácí majonéza
podle chuti
sůl
kayenský pepř
citronová štáva

Postup přípravy receptu

  1. Petrželku, šalotku, kapary a okurku nakrájíme nadrobno.

  2. Domácí majonézu promícháme s jogurtem, smetanou a hořčicí. Do základu přidáme nakrájenou zeleninu a společně dobře promícháme.

  3. Podle naší chuti dochutíme tatarskou omáčku citronovou šťávou, solí a kayenským pepřem.

  4. Jednoduchou tatarskou omáčku podáváme vychlazenou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!