Jehněčí s rozmarýnovými brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
800 g brambory
0.5 svazku tymián
- - rozmarýn
- - pepř mletý
- - olej olivový
5 lžic šťáva citronová
600 g maso jehněčí

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si marinádu z oleje, citronové šťávy, rozetřeného česneku, přidáme posekaný tymián a maso v této směsi necháme minimálně půl hodiny odležet. Troubu si předehřejeme tak na 200 st. Brambory nakrájíme na tenké plátky, potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem. Pečeme v troubě asi 40 minut. Maso vyjmeme z marinády, na oleji ho ze všech stran opečeme, podáváme s bramborami a libovolnými dresinky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!