Jemný játrovo-vepřový krém recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
majoránka
mletý bílý pepř
100 g vepřová kýta
mletá sladká paprika
100 g hovězí játra

Postup přípravy receptu

  1. Játra omyjeme studenou vodou, osušíme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.

  2. Játra i masové nudličky osmahneme na tuku při vysoké teplotě asi 3 minuty a pak podusíme ještě asi 5 minut při střední teplotě.

  3. Hotová játra s masem rozmixujeme do krému, který osolíme a okořeníme.

  4. Jemný játrovo-vepřový krém podáváme vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!